DASAR PRIVASI

 

Joliewen tidak akan berkongsi maklumat anda dengan mana-mana organisasi lain selain daripada kepada pihak-pihak yang berkaitan secara langsung dengan penghantaran produk yang telah anda beli dari laman web Joliewen. Dalam keadaan luar biasa, Joliewen mungkin perlu mendedahkan maklumat peribadi, seperti apabila terdapat alasan untuk mempercayai bahawa pendedahan itu perlu untuk mencegah ancaman terhadap kehidupan atau kesihatan, atau untuk tujuan penguatkuasaan undang-undang.

Joliewen boleh menyimpan atau memproses data peribadi yang dikemukakan secara sukarela oleh pelawat untuk siaran akhbar, mesej berita dan/atau maklumat lain daripada Joliewen, sama ada secara berkala atau tidak. Yakinlah, Joliewen komited untuk mematuhi PDPA (Akta Privasi Data Peribadi 2010).

Walau bagaimanapun, jika anda tidak memerlukan data anda disimpan atau diproses, anda mungkin tidak mahu menyerahkan kepada kami.

Perubahan Kepada Dasar Privasi

Joliewen berhak untuk mengubah dan mengubah Dasar Privasi pada bila-bila masa. Sebarang perubahan kepada dasar ini akan diterbitkan di laman web kami.

 

© 2022 Joliewen.Hak cipta terpelihara. Direka oleh Go E-Merge


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/goemerg1/joliewen.com/wp-includes/functions.php on line 5420