DASAR  BAYARAN BALIK DAN PEMULANGAN

Dasar bayaran balik dan pemulangan kami berlangsung selama 30 hari. Jika 30 hari telah berlalu sejak pembelian anda, kami tidak boleh menawarkan bayaran balik atau pertukaran penuh kepada anda.

Untuk layak mendapat pulangan, barang anda mesti tidak digunakan dan dalam keadaan yang sama seperti anda menerimanya. Ia juga mesti dalam pembungkusan asal.

Barang tambahan yang tidak boleh dikembalikan:

  • Kad hadiah
  • Kupon Diskaun

Untuk melengkapkan pulangan anda, kami memerlukan resit atau bukti pembelian.

Tolong jangan hantar pembelian anda kembali kepada pengilang.

Terdapat situasi tertentu di mana hanya bayaran balik separa diberikan:

  • Sebarang item yang dikembalikan lebih daripada 30 hari selepas penghantaran.

Pembayaran Balik

Sebaik sahaja pulangan anda diterima dan diperiksa, kami akan menghantar e-mel kepada anda untuk memberitahu anda bahawa kami telah menerima item yang dikembalikan. Kami juga akan memaklumkan kepada anda tentang kelulusan atau penolakan bayaran balik anda.

Jika anda diluluskan, bayaran balik anda akan diproses, dan kredit akan digunakan secara automatik pada kad kredit anda atau kaedah pembayaran asal, dalam masa 30 hari.


Bayaran Balik Lewat atau Hilang

Jika anda belum menerima bayaran balik, mula-mula semak akaun bank anda sekali lagi.

Kemudian hubungi syarikat kad kredit anda, ia mungkin mengambil sedikit masa sebelum bayaran balik anda disiarkan secara rasmi.

Hubungi bank anda. Selalunya terdapat beberapa masa pemprosesan sebelum bayaran balik dihantar.

Jika anda telah melakukan semua ini dan anda masih belum menerima bayaran balik anda, sila hubungi kami di contact@joliewen.com.


Barangan jualan

Hanya barangan harga biasa boleh dikembalikan. barangan jualan diskaun tidak boleh dikembalikan.

Penukaran

Kami hanya menggantikan barangan jika ia rosak atau rosak. Sekiranya anda perlu menukarnya dengan item yang sama, hantarkan e-mel kepada kami di contact@joliewen.com dan hantarkan item anda ke 3A-23a-2, pusat perdagangan icon city, SS8/2, sungai way, petaling Jaya, 47300 Selangor.

Hadiah

Jika barangan ditandakan sebagai hadiah apabila dibeli dan dihantar terus kepada anda, anda akan menerima kredit hadiah untuk nilai pulangan anda. Sebaik sahaja item yang dikembalikan diterima, sijil hadiah akan dihantar kepada anda.

Jika barangan tersebut tidak ditandakan sebagai hadiah apabila dibeli, atau pemberi hadiah telah menghantar pesanan kepada diri mereka untuk diberikan kepada anda kemudian, kami akan menghantar bayaran balik kepada pemberi hadiah dan mereka akan mengetahui tentang pulangan anda.

Penghantaran Pulangan

Untuk memulangkan produk anda, anda perlu menghantar produk anda ke 3A-23a-2, pusat perdagangan icon city, SS8/2, sungai way, petaling Jaya, 47300 Selangor.

Anda akan bertanggungjawab untuk membayar kos penghantaran anda sendiri untuk mengembalikan item anda. Kos penghantaran tidak boleh dikembalikan. Jika anda menerima bayaran balik, kos penghantaran balik akan ditolak daripada bayaran balik anda.

Bergantung pada tempat tinggal anda, masa yang diperlukan untuk produk anda yang ditukar untuk mencapai anda mungkin berbeza-beza.

Sekiranya anda mengembalikan barang yang lebih mahal, anda boleh mempertimbangkan untuk menggunakan perkhidmatan penghantaran yang dapat dikesan atau membeli insurans penghantaran. Kami tidak menjamin bahawa kami akan menerima barang yang dikembalikan.

Perlukan Bantuan?

Hubungi kami di contact@joliewen.com untuk soalan yang berkaitan dengan bayaran balik dan pemulangan.

© 2022 Joliewen.Hak cipta terpelihara. Direka oleh Go E-Merge


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/goemerg1/joliewen.com/wp-includes/functions.php on line 5420